De kraan die alles kan
26. maart 2021
Wauw! Na jaren in veel van onze keukens een Quooker te hebben geïnstalleerd mogen we met trots zeggen dat we vanaf nu officieel een Quooker Dealer zijn!

Geniet tijdens het thuiswerken!
28. februari 2021
'Werk thuis, tenzij het niet anders kan'. Dat is de oproep van het kabinet. Leuk hoor, maar hoe gaan we er dan thuis mee om. Steeds vaker transformeren we een 'rommelige' logeerkamer om tot een werk- en studeerkamer.

12. november 2018
Waar begin je? Wat is er allemaal mogelijk? Welke inbouwapparatuur moeten we kiezen? Hoe zit het met de planning? Wie doet wat?

20. juni 2018
Super handig deze oplossing voor een televisie- en/of audiomeubel. Deze transporter stuurt het infraroodsignaal van een afstandsbediening door naar een toestel in de kast.

25. augustus 2017
De innovaties op het gebied van inductie zitten duidelijk niet stil. CookTek uit amerika hebben een onzichtbare warmhoud inductieunit ontwikkeld.

14. augustus 2017
Dit jaar maakten we kennis met een geweldige oplossing. Bokmerk heeft aluminium achterwanden met een hoogwaardige coating die speciaal voor het gebruik in keukens en badkamers is ontwikkeld.