Onzichtbaar warmhouden


De innovaties op het gebied van inductie zitten duidelijk niet stil. Het Amerikaanse bedrijf CookTek heeft een onzichtbare warmhoud inductieunit ontwikkeld. Geen gaten of uitsparingen meer, de inductie unit word onder het blad gemonteerd. Op het bovenblad van bijvoorbeeld een kookeiland wordt de onderlegger gelegd waarop de pan komt te staan. De onderlegger geeft d.m.v een lampje aan wanneer deze op de juiste plek ligt en dus draadlooscontact (RFID techniek) maakt met de inductie unit. Met de digitale besturing is het mogelijk zeer nauwkeurig de gewenste temperatuur in te stellen (4 of 11 preset temperaturen) van 30* tot 85* graden. De onderzetter is zelfs vooraf te programmeren op een gewenste temperatuur, zodat deze bij plaatsing direct deze temperatuur instelt. 

Doordat de inductieunit en de pannen geen contact maken met het blad voorkom je dat het blad scheurt door temperatuur-schommelingen. Het systeem is het meest geschikt voor natuursteen of betonnen bladen van 20 tot 30mm dikte.Geen warmhouders meer met waxinelichtjes. Maak van je bestaande keuken-of eilandblad een buffetmeubel in een handomdraai. Bekijk hier eens de productvideo.

 

B652-U: Vermogen: 650W. Aansluitspanning 230V. Afmetingen B x D x H: 510 x 444 x 105.