Geniet tijdens het thuiswerken!


'Werk thuis, tenzij het niet anders kan'.

 

Dat is de oproep van het kabinet. Leuk hoor, maar hoe gaan we er dan thuis mee om. Steeds vaker transformeren we een 'rommelige' logeerkamer om tot een werk- en studeerkamer. Zijn er plannen voor de inrichting van een werkplek voor thuiswerken of studeren? Soms zelf met hulp van de werkgever.

 

Maak kennis met een kwalitatief hoogwaardig en onderscheidend product Forbo Furniture LinoleumForbo heeft een natuurlijke en warme matte uitstraling, het nodigt uit om het aan te raken. Door de matte glans van de beschermende finish worden storende schitteringen door lichtreflectie voorkomen. We bekleden het materiaal op een drager van een plaatmateriaal zoals bijvoorbeeld Berken Multiplex in een gewenste dikte. Het linoleum is flexibel en zeer geschikt voor allerlei  meubelstukken. Ideaal voor een bureau en tafelblad. 

 

Desktop bestaat uit drie lagen geïmpregneerd papier, geoxideerde lijnolie en hars waaraan houtmeel, kalksteen, pigmenten zijn toegevoegd en verder voorzien van een acrylfinish op waterbasis.

Furniture Linoleum heeft hele mooie basale kleuren. Nieuwsgierig geworden? Klik hier om ze te bekijken.


'Veel of beperkte ruimte?'

 

Voor iedere ruimte bedenken we samen een gepaste oplossing, we denken graag met je mee.

 

Kijk voor meer inspiratie in onze portofolio onder het kopje werken.