Ooit gedacht aan een maatwerk keuken?


De uitstraling van een keuken is belangrijk echter een maatwerk keuken begint bij de Wig niet met stalen uitzoeken.

 

We starten juist met de routing. Hoe kook je? Ben je links of rechtshandig? Hoe kom je binnen met de boodschappen? Vaatwasser links of rechts van de spoelbak? Koelkast links of rechtdraaiend? Waar hang je een vaatdoekje/theedoek of handoek? Hoe is de samenstelling van het huishouden?

 

Ondertussen zitten wij wat te schetsen in een plattegrond en ontstaat langzaam in overleg de vorm. Volgend aan een wand, een schiereiland, een eiland vrij in de ruimte of juist een combinatie van. Misschien aangevuld met bovenkasten, een apparatuurwand of een schap.De keuken kan nu ingedeeld worden. Kasten krijgen maatvoering een indeling van laden, systemen, schappen en fronten.

Eindelijk is het tijd om over de buitenkant na te denken. Aan de hand van stalen en onze ervaring met de diverse materialen maken we een eerste opzet voor het blad, de fronten en de inbouwapparatuur, een kraan/Quooker met of zonder zeeppomp, stopcontacten en indien gewenst verlichting.

Samen hebben we een goed beeld van wat er moet gebeuren. Op basis van dit gesprek maken we een vrijblijvende offerte met een ontwerptekening.Mocht het tot een opdracht komen zoomen we verder in op de details. Indeling van de laden bijvoorbeeld, wat is de grootste pan die opgeborgen moet worden. Wij willen zorgen dat wanneer alles klaar is daadwerkelijk ook alles past. Waar komen straks de stopcontacten en voor welke apparaten en hoeveel?

 

Om u te ontzorgen lopen indien gewenst alle contacten via de Wig, u heeft dus één aanspreekpunt voor uw project. Wij stemmen alles af met onder anderen de aannemer of de installateur, de leverancier van het blad, de spuiterij etc.. Gezamenlijk werken we naar het eindresultaat.

 

We zetten onze ervaring, vakmanschap en creativiteit in voor uw maatwerkkeuken, tenslotte 'Maatwerk is onze Standaard'. 


Zin om aan de slag te gaan? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek bij ons in de werkplaats.

                                                                                                                                                                                         Meubelmakerij de Wig.